Uppföljning av Lona 1 den 4 september på NK-villan

Den 4 september blir det medlemsmöte på NK-villan med syfte att följa upp och avsluta det projekt som startade 2017. Syftet med projektet har varit att gynna den biologiska mångfalden genom att återskapa naturvärden kopplade till det gamla kulturlandskapet.

Hans Rydberg har följt upp arbetet i tre rapporter, som fortfarande är utkast.  Innan slutversionen vill Hans Rydberg få synpunkter och återkoppling på de olika delarna i rapporterna. Läs rapporterna och ta med dina synpunkter till mötet eller mejla dem till Margus Mägi (margus.magi@hotmail.se).

Rapporterna:
RAPPORT – ENHOLMEN – UPPFÖLJNING 2021
RAPPORT – TJUVHOLMEN – uppföljning 2021
RAPPORT – ÖSTERÄNGEN – uppföljning 2021

Om Stefan Gustafsson

Är sekreterare och webbmaster i En och Tjuvholmens stugförening i Nyköping.
Det här inlägget postades i Lona-projektet. Bokmärk permalänken.