Medlemsmöte om pollineringsprojektet den 25/9

Den 25 september kommer Hans Rydberg att presentera sin rapport om vårt nya Lona-projekt (Lona 2) som handlar om att att utveckla den biologiska mångfalden i vårt område. Det är en fortsättning på det projekt vi arbetat med sedan 2017. Syftet är att öka kunskapen bland oss medlemmar hur vi ska fortsätta utveckla och bevara vårt område.

Rapporten som innehåller en beskrivning av nuläget och förslag till åtgärder för att förstärka den biologiska mångfalden i ett landskap under restaurering. Alla fastigheter kommer att få ett eget exemplar av rapporten, så att vi alla kan bidra för att  skapa miljöer för den biologiska mångfalden. Här hittar du rapporten.

Om Stefan Gustafsson

Är sekreterare och webbmaster i En och Tjuvholmens stugförening i Nyköping.
Det här inlägget postades i Lona-projektet. Bokmärk permalänken.