Sommarvattenledningen (som är avstängd) läcker!!

En stor vattenyta i hagen ut mot Tjuvholmsberget visar att något är fel. Vid närmare granskning visar det sig att vattnet kommer ut vid en brunn till sommarvattenledningen. Ledningen som klipptes av inne i stan i höstas!

En teori är någon kopplat ihop sin sommarvattenledning med året-runtvattnet men glömt att kapa ledningen där sommarvattnet kom in tidigare. Vi misstänker att vattnet sedan gått bakvägen ut i sommarledningen som läcker.

Vi uppmanar alla att kolla sina vattenmätare efter onormal förbrukning och ledningar så att de verkligen är bortkopplade från den gamla sommarvattenledningen.

”Sommarvattengubbarna”
Leif och Stefan

Om Stefan Gustafsson

Är sekreterare och webbmaster i En och Tjuvholmens stugförening i Nyköping.
Det här inlägget postades i Sommarvattnet. Bokmärk permalänken.