Vattenföreningens årsmöte fick flera synpunkter

Även i år genomförde Tjuvholmens vattenförening EK årsmötet via mejl och post. 26 medlemmar lämnade in svarsformulären. Styrelsen består nu av Mats Björninen, ordförande (omval), Marcus Götberg, sekreterare, (nyval), Maria Henriksson, kassör (omval), Bert Englund, ledamot (omval) samt suppleanterna Jimmy Henriksson (omval) och Tony Jönsson (nyval). En revisionsbyrå kommer att granska räkenskaperna.

Styrelsens förslag till stadgeändringar godkändes. Flera synpunkter lämnades in, bland annat att stadgarna bör ses över ordentligt och att styrelsen bör titta på möjligheten att få föreningen att omfatta en större del av vatten- och avloppsanläggningarna i vårt område. Även att höjning av avgifterna kan vänta i och med att ekonomin är god.

Protokoll fört vid Årsmötet Tjuvholmens vattenförening 2021

Om Stefan Gustafsson

Är sekreterare och webbmaster i En och Tjuvholmens stugförening i Nyköping.
Det här inlägget postades i Vattenföreningen året-runt. Bokmärk permalänken.