Sommarvattnet är nu avstängt

Sommarvattnet är nu avstängt för alltid. Vattenledningen har varit igång sedan början av 1970-talet då våra föregångare i området grävde ner den. Vattenledningen kommer nu att plomberas i brunnen vid vändplanen för bussarna.

Vattengruppen har öppnat några kranar i området för att lufta systemet. Avstängningen innebär att var och en kan göra vad man vill med sin sommarvattenledning och kranar. Många kanske kan koppla det till åretruntvattnet och utnyttja ledningarna på sin tomt.

Sommarvattnet kommer inte att sättas på nästa sommar. Vi hoppas att alla ordnat för sin vattenförsörjning för framtiden.

Tack för oss!
Vattengubbarna Leif, Ove och Stefan

Om Stefan Gustafsson

Är sekreterare och webbmaster i En och Tjuvholmens stugförening i Nyköping.
Det här inlägget postades i Sommarvattnet. Bokmärk permalänken.