Sommarvattnet är avstängt – snart stängs det för gott

Nu är sommarvattnet avstängt för säsongen. Låt kranarna stå öppna så att ledningarna luftas och vattnet rinner ur och hindrar sönderfrysning. Till våren stänger vattengruppen kranarna innan vattnet släpps på igen för nästa säsong.

Det har inte gått åt så mycket vatten i år som tidigare år. Det beror säkert på att det kom mycket regn under sommaren men också att flera har plomberat sin sommarvattenledning och istället använt åretruntvattnet.

Under 2023 kommer sommarvattnet att stängas ner helt (enligt inriktningsbeslut från styrelsen). Därför är det viktigt att de som fortfarande inte anslutit till åretruntvattnet  förbereder för andra lösningar.

Om Stefan Gustafsson

Är sekreterare och webbmaster i En och Tjuvholmens stugförening i Nyköping.
Det här inlägget postades i Sommarvattnet. Bokmärk permalänken.