Stort deltagande i årets årsmöten

Årets digitala årsmöten samlade fler deltagande fastigheter än när vi under normala förhållanden samlas på Frälsningsarméns sommarhem. Via mejl eller postlådan kom svar från 42 fastighetsägare och alla punkter i dagordningen godkändes.

Inger Ahlberg vår ordförande sedan många år tackar för sig och lämnar nu styrelsen för att få tid för annat. Vi tackar henne för det stora engagemang och intresse hon visat genom åren för att hålla ihop och driva våra föreningar framåt i en mycket positiv anda. Styrelsen har överlämnat en blomma och ett presentkort för inköp av ett träd att plantera i trädgården, som tack.

Margus Mägi, ledamot i styrelsen sedan flera år, axlar nu ordföranderollen och tar över mötesklubban. Styrelsen har fått flera nya medarbetare; Pia Nordlie är nybliven vice ordförande, Sofia Eirsköld och Leif Lennartsson är suppleanter. Claes Johansson och Stefan Gustafsson fortsätter som kassör respektive sekreterare. Ann Kristine Berg är fortsatt ledamot och Ulla Kviby samt Janne Gustafsson fortsätter som suppleanter.

Protokollen är nu underskrivna och finns att läsa här och på anslagstavlorna.

Om Stefan Gustafsson

Är sekreterare och webbmaster i En och Tjuvholmens stugförening i Nyköping.
Det här inlägget postades i Från styrelsen. Bokmärk permalänken.