Redovisning av Lokalt Naturvårdsprojekt på En och Tjuvholmen samt Österängen avseende 2019

Arbetsgruppen för LONA-projektet på En- och Tjuvholmen samt Österängen består av Inger Ahlberg, Margus Mägi och Ulla Kviby. De har hållit i arbetet med projektet ända sen starten för fyra år sedan. Gruppen har nu sammanställt en rapport till kommunen där de redovisar arbetet som genomfördes under 2019.

Som sammanfattning kan vi konstatera att arbetet fortsatt med  samma stora intresse och engagemang från medlemmarna som under tidigare år. Arbetet har framför allt varit inriktat på röjningsinsatser på de tre områdena och vi har haft stor nytta av de maskiner som vi köpt in till projektet. Vi har haft flera möten, en studiecirkel och en studieresa till Sävö under året. Tillsammans har vi inom projektets ramar lagt ner 542 timmar (minst!) för att vårda och utveckla vårt område under 2019.  Läs hela rapporten här.

Om Stefan Gustafsson

Är sekreterare och webbmaster i En och Tjuvholmens stugförening i Nyköping.
Det här inlägget postades i Lona-projektet. Bokmärk permalänken.