Ordföranden har ordet

Vår igen, vart tar vädret vägen?

Förra årets sommar var väldigt varm och torr, med förbud att använda vatten till vissa delar. Jag funderar mycket på hur det kommer att bli i år, kommer blommor och annat som växer att kunna komma igen efter denna torra sommar? Förutom torkan så hade vi också grävandet för fiberkabel som gjorde att vårt område blev ganska förändrat. Så vi får alla se till att det blir som vanligt igen, vad nu vanligt kan vara.

Vi kommer att ha en ny genomgång av hur det ser ut på de ställen där man grävde för fiber, finns det något som behöver åtgärdas av entreprenören? Maila eller ring oss gärna så att vi kan få med allas synpunkter. Vi tog ju upp det på ett medlemsmöte förra året och fick in en del ställen vi behövde se särskilt på men det kanske har blivit sättningar under vintern tex?

I övrigt så är vårt LONA-projekt fortfarande aktuellt, jag hoppas att ni alla läst om vår studiecirkel och om studiebesök som vi erbjuder. Vi alla ska också se till att vårt eget närområde sköts på ett bra sätt. Alla planer finns på vår hemsida, gå gärna in och se på dem!

Vi hade ett välbesökt medlemsmöte, tack alla som var med och deltog med förslag och synpunkter!

Tills vi ses på midsommarfesten önskar jag er alla en vacker, lite regnig och mer solig vår!

Om Stefan Gustafsson

Är sekreterare och webbmaster i En och Tjuvholmens stugförening i Nyköping.
Det här inlägget postades i Ordföranden har ordet. Bokmärk permalänken.