Vart tog år 2018 vägen?

Vad hände med år 2018, varför gick det så fort? Man brukar ju säga att det går fort när man har roligt, så jag hoppas att det är därför året gick med raketfart. Vi har ju hunnit med en hel del på våra fina områden Österängen, Enholmen och Tjuvholmen.

Till min, och styrelsens, storas glädje har intresset för vårt Lokala Naturvårdsprojekt varit stort. Vi har gjort arbetsdagar tillsammans och mer enskilt, mycket mer än vi i arbetsgruppen vågade gissa på. Vi har också under detta år köpt en hel del maskiner och vi har sänt några av våra grannar på kurs i trädfällning.

Men den stora förändringen är att vi nu kommit mer tillsammans med våra grannar, att vi ser att det går att göra skillnad om man samarbetar. Det är min stora glädje att få berättelser och rapporter om vad som sker när man tillsammans arbetar för det gemensammas bästa.

Jag fick en fin bild häromdagen, från en av våra grannar, som visar att våra nya vägskyltar är uppsatta, så nu är det lättare att hitta till våra holmar. Det är bra för de som vill komma på besök.

Jag vill påminna om att vi har styrelseledamöter från alla våra tre holmar, och att vi alla är till för medlemmarnas och det gemensammas bästa. Tveka inte att ta kontakt med någon av oss, om det finns frågor eller synpunkter som behöver ventileras.

Nu tar vi alla välbehövlig vila och rustar oss för helgerna och för den kommande vintern.

Styrelsen vill härmed önska alla våra medlemmar en riktigt

God Jul och Gott Nytt År

Om Stefan Gustafsson

Är sekreterare och webbmaster i En och Tjuvholmens stugförening i Nyköping.
Det här inlägget postades i Ordföranden har ordet. Bokmärk permalänken.