Extra inbetalning för sommarvattnet i år

Styrelsen har beslutat om en extra debitering på 500 kronor i år.

Under sommaren har vi haft flera stora vattenläckor och även bytt gamla kranar på huvudledningarna. Det har inneburit ökade kostnader som vi inte har täckning för. Det var en av punkterna som togs upp på medlemsmötet den 6 oktober. Frågan om framtiden för sommarvattnet diskuterades också med anledning av kommande krav på vatten- och avlopp samt att fler och fler kopplar in sig på det befintliga året-runt-vattnet.

Styrelsen har därför beslutat om en extra debitering på 500:- i år för att täcka sommarens kostnader och avsättning för framtida underhåll av den gamla sommarvatten-anläggningen. Inbetalningskort kommer att skickas ut inom kort. Styrelsen kommer att fortsätta se över avgiften för sommarvattnet, avfallshanteringen och andra avgifter.

Kontakta Claes Johansson, 070 695 23 90, eller Stefan Gustafsson, 0709 527 887, om du har frågor.

Om Stefan Gustafsson

Är sekreterare och webbmaster i En och Tjuvholmens stugförening i Nyköping.
Det här inlägget postades i Från styrelsen, Sommarvattnet. Bokmärk permalänken.