Information om Lona-projektet

Under sommaren 2017 kommer en inventering av våra områden att göras som grund för vårt fortsatta arbete med att återställa den fina naturmiljön på Österängen och En- och Tjuvholmen. Uppdraget har gått till Hans Rydberg på Linnea Natur och Ekologi. Han har lång erfarenhet av inventeringar av arter och miljöer.

Inventeringen kommer att påbörjas under juni månad. Så snart vi får veta exakt datum för just ditt område kommer vi att informera på hemsidan, anslagstavlor och per mail. Hans Rydberg kan nås på tel 070 – 3944363 eller via mail hans@cmag.se om ni har ytterligare frågor. Besök gärna hans hemsida www.naturekologi.se

Om Stefan Gustafsson

Är sekreterare och webbmaster i En och Tjuvholmens stugförening i Nyköping.
Det här inlägget postades i Lona-projektet. Bokmärk permalänken.