Resa till Stjärnsund den 24 juli

Arbetet med grönytorna på våra områden har inspirerat många och nu förbereds en resa till Stjärnsund i Dalarna den 24 juli. Föreningen Permakultur har innovativa lösningar för hållbar odling och självhushåll, där de odlar bland annat perenna grönsaker. Vi får en privat visning av Martin Gustafsson som är uppvuxen på Tjuvholmen. Dagen innan är det marknad i Stjärnsund med försäljning av hantverk, grönsaker med mera. Alla står för sina egna kostnader i samband med resan.

Är du intresserad träffas vi den 30 juni klockan 18 på festplatsen på Strandrågstigen för att planera resan och innehållet i programmet. Anmäl till Gunilla Gustafsson, telefon 0733 563292 så fixar hon fikat. Anmäl intresse även om du inte kan komma den kvällen så vi vet hur många vi blir som åker till Stjärnsund.

Här kan du läsa mer om Permakultur Stjärnsund, boende och andra aktiviteter i Stjärnsund.

 

Om Stefan Gustafsson

Är sekreterare och webbmaster i En och Tjuvholmens stugförening i Nyköping.
Det här inlägget postades i Aktiviteter. Bokmärk permalänken.