Ordföranden har ordet

Vi rustar för vintern….
Nu är det november och av sommaren är det bara ett minne kvar, av soliga dagar men också av ganska mycket regnande. Att vara ordförande i stug- och vägföreningen innebär att jag varje gång jag åker på vår grusväg ger akt på om det finns potthål, om det är för stort grus för cyklarna eller annat som berör oss boende på En- och Tjuvholmen.

Foto: Stefan Gustafsson

Jag har nyligen varit på resa och åkt på en väg där man satt upp snökäpparna och börjat fundera över hur dessa ska sitta, mittemot varandra eller med andra mellanrum. Som tur är har vi en mycket bra vägskötselgrupp som aktivt ser till att vår väg blir så bra som det är möjligt.

Men, vi har problem med att det är en del fortkörning på vägen. Ju fortare man kör desto mer sliter det på vägen och gruset far undan och ner i diket. Att hjälpas åt att behålla vägen i bra skick innebär att våra 30 km/h måste hållas. Av oss alla och av de som besöker oss på våra holmar.

Vi rustar för vintern, och därmed också för Glögg vid Y-korset. Styrelsen har beslutat att det blir lördagen den 9 januari 2016. Så boka in den dagen för årets första grannträff!

Hälsningar
Inger, mobil: 070-269 91 19, e-post: in.ahlberg@telia.com

Om Stefan Gustafsson

Är sekreterare och webbmaster i En och Tjuvholmens stugförening i Nyköping.
Det här inlägget postades i Ordföranden har ordet. Bokmärk permalänken.