Sommarvattnet stängs ner senast efter sommaren 2023

Sommarvattnet kommer att stängas ner senast efter sommaren 2023. Styrelsen har informerat om det i olika sammanhang under ett par år och många har anslutit sig till året-runtvattnet i vårt område. Information om det gavs också på årsmötet.

Fortfarande finns fastigheter som inte hittat en lösning. De uppmanas att förbereda för det i god tid. Det är mycket arbete att skaffa tillstånd och entreprenör för att dra in vattnet till sin fastighet.

För att ansluta till året-runtvattnet krävs medlemskap i Tjuvholmens vattenförening. Ny ordförande 2022 är Tony Jönsson på Tångstigen 6. Kontakta Tony på 070-7472806. Läs också vad som gäller under rubriken Vattenföreningen i menyraden.

Om Stefan Gustafsson

Är sekreterare och webbmaster i En och Tjuvholmens stugförening i Nyköping.
Det här inlägget postades i Från styrelsen. Bokmärk permalänken.