Ordföranden har ordet

Det blåser på våra holmar!

Det fasta samtalsämnet i år på Österängen, Enholmen och Tjuvholmen är blåsten! Det blåser hela tiden och man vänjer sig vid ljudet av vinden i träden. Om det blir helt tyst en stund så känns det ovanligt. Men denna dag, den 19 juli, är det en ljum vind som spelar i träden vid vår tomt på Tjuvholmen, så vi får hoppas att det värsta är över för i år.

Vårt projekt, Lokal Naturvård, är i sin absoluta början, med en inventering av en expert. Jag ser mycket fram emot att få sätta igång med projektet och förhoppningsvis få många boende med på vad vi ska göra. Ulla, Margus och jag, som bildar arbetsgruppen, är förväntansfulla.

Vårt årsmöte avlöpte som vanligt, med tre årsmöten efter varandra och sedan hade också vattenföreningen sitt årsmöte. Vi behöver dock en ny kassör, då vår Janne har begärt att få sluta med uppdraget. Vår valberedning arbetade oerhört mycket men lyckades inte få fram något namn till årsmötet. Så frågan ligger nu hos styrelsen och bland så många boende så kommer vi säkerligen till en lösning. Janne fortsätter i styrelsen, nu som ersättare, vilket vi är tacksamma för.

Vi kommer att ses på nästa medlemsmöte, hoppas jag, och till dess vill jag önska er alla en fortsatt fin sommar!

Inger A, ordförande, tel 070 269 91 19, mail: in.ahlberg@telia.com

Om Stefan Gustafsson

Är sekreterare och webbmaster i En och Tjuvholmens stugförening i Nyköping.
Det här inlägget postades i Ordföranden har ordet. Bokmärk permalänken.