”Fleråriga grönsaker – upptäck, odla, njut” på Culturum den 11 mars

Vi var flera medlemmar som förra sommaren reste tillsammans till Stjärnsund i Dalarna och träffade många spännande personer och fick inblick i alternativ odling, skogsträdgård, självförsörjning med mera. Nu får fler möjlighet att träffa Philipp Weiss (som visade oss skogsträdgården) och Daniel Larsson författare till boken ”Fleråriga grönsaker; upptäck, odla njut” när de kommer till Culturum lördagen den 11 mars klockan 15. Läs mer här. Biblioteket har trädgårdstema med utställningar och aktiviteter hela dagen.

Philipp har också öppnat sin webb-butik där han säljer spännande växter.

Om Stefan Gustafsson

Är sekreterare och webbmaster i En och Tjuvholmens stugförening i Nyköping.
Det här inlägget postades i Grönytorna. Bokmärk permalänken.